Hírek
CSAK ÖRÖM ÉS SZERETET TÖLTÖTTE MEG A SÁTRUNKAT BELÜL ÉS KÍVÜL. Köszönjük a SZERVEZŐKNEK, AZ ÓVODÁSOKNAK, ISKOLÁSOKNAK, SZÜLŐKNEK, FELNŐTTEKNEK, ÖNKÉNTES KÖZÉPISKOLÁSOKNAK, AZ EGYESÜLET ÖNKÉNTESEINEK. Maradandó élményeket teremtettünk! Gaál Zoltánné EGE-elnöke
Szeptember 22-én és 23-án izgalmas programokkal várunk minden korosztályt a Széchenyi téren. Kertészkedj velünk, fedezd fel a kreatív közösségeket, és legyél részese a "A legszebb konyhakertek” versenynek! Gyere el divatbemutatónkra, próbálj ki izgalmas teszteket, ültess növényeket, és tanulj meg tízujjas vakírással gépelni – mindezt közösségünkkel, ahol új ismeretekre és jó időre számíthatsz!
2023. május 31. Pécs, Sárkánytorok. Megnéztük az egyik kertverseny győztesének kertjében látható különlegességeket: virágokat, ciprusokat, csobogókat,, tavacskát aranyhalakkal, tavirózsákkal..
Europai Gondolatok Egyesülete, 2023. majus 8-an (hétfön) 16 órakor az EGE székhelyén: 7621 Pécs, Nagy Flórián utea 7.-ben megtartott tisztujito közgyulés jegyzőkönyve.
Összesen 20 diák dolgozott az 50 órás kötelező közösségi munka keretében az Állatkertben az Európai Gondolatok Egyesülete FÜVÉSZKERTJÉBEN!
16.alkalommal rendezte meg a Házi Készítésű Sütemények Versenyét az Európai Gondolatok Egyesülete közösen a „P. Oktatási Központ” Második Esély Iskolájával. Tradicionális ízek, könnyen készíthető, olcsó sütik versenyeztek Pécsen. Idén a régión kívül Kijevből, Fehérvárról, Erdélyből is érkeztek versenyzők.

Eseménynaptár

2012 (C) Minden jog fenntartva

Jelentkezzen be a Xoçai rendszerébe!

Ha még nem regisztrált oldalunkra itt megteheti: Regisztráció